top of page
  • Foto van schrijverEmre Ata

Haartransplantatie Actie

Bijgewerkt op: 31 mrt. 2023

Haartransplantatie Actie (Türkçe Rehber)


Welkom bij de Gids voor zoekers naar haartransplantatie in Nederland. Hier vindt u informatie over haartransplantatie in Nederland.

Haaruitval of regionale kaalheid was vroeger een nachtmerrie voor bijna alle mannen. Dankzij de ontwikkeling van medicijnen in de afgelopen jaren is het nu mogelijk om je verloren haar terug te krijgen. Daarom zien we vaak veel mensen om ons die een haartransplantatie hebben ondergaan. Het starten van een haartransplantatie begint eigenlijk met het nemen van een beslissing.

Welke kliniek moet u kiezen voor haartransplantatie in Turkije? Hoe een haartransplantatie reserveren? Hoeveel dagen nodig om in Istanbul te blijven? Haartransplantatiekliniek in Istanbul. DHI haartransplantatie prijzen en FUE haartransplantatie prijzen. Welk hotel moet u kiezen voor uw accommodatie in Istanbul.



Haartransplantatie Actie voor Turken die in Nederland Wonen
Haartransplantatie Actie voor Turken die in Nederland Wonen

Hollanda'da yaşıyorsunuz ve saç ekimine ihtiyacınız var. Batı Avrupa ülkelerinde saç ekimi fiyatları yaklaşık olarak 6.000 ile 7.000 Euro arasında değişiklik göstermektedir. Bu fiyatın içerisinde sadece saç ekimi hizmeti vardır. Hollanda saç ekimi kliniklerinde tek seansta ortalama sadece 2.000 greft civarı saç ekimi yaptırabilirsiniz. Yani bu demek oluyor ki eğer 5.000 greft saça ihtiyacınız varsa en az 2 sefer saç ekimi yaptırmalısınız. Bunun için ise yaklaşık olarak 15.000 Euro harcamanız gerekir.

İstanbul'daki 3 adet hastanemizde yaklaşık 20 yıldır uzman doktorlarımız ve deneyimli kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Saç ekiminin yanısıra bütün estetik operasyonlarını yürütmekteyiz ve binlerce mutlu müşteriye sahibiz.

Hollanda'da yaşayan vatandaşlarımızdan saç ekimi için yoğun talep almaktayız. Vatandaşlarımız internetten buldukları bilgiler ile doğru hastane seçmekte zorlanmakta, hotel konaklaması için problem yaşamakta ve ulaşımda da zorluklar yaşamaktalar. Bu konuda siz vatandaşlarımız için hazırladığımız Saç Ekimi Kampanyamızın detayları şu şekildedir.

*5.500 grefte kadar Maximum sayıda Saç Ekimi (Saçınızın elverdiği en çok sayıya kadar ekebiliyoruz) Fiyatı: EUR 1250

*3 gece Hilton Hampton Hotelinde oda kahvaltı konaklama Fiyatı: EUR 200

*Özel araç ile havalimanı-klinik-hotel transferleri (gidiş ve dönüş) Fiyatı EUR 150

Fiyatlarımız son derece caziptir. Dilerseniz sadece saç ekimi yaptırabilirsiniz. Hastanemizin Hilton Hotelleri ile anlaşması vardır, özel indirimimiz vardır. Eğer bütün hepsini almak isterseniz sizin için çok rahat olacaktır. Ulaşım ve konaklama için ayrıca düşünmenize gerek kalmayacaktır. Havalimanına indiğiniz andan itibaren dönüşünüze kadar sizinle ilgileneceğiz.


Daha fazla bilgi almak için resimdeki ya da aşağıdaki numaralardan bizimle iletişime geçin, saçlarınızın fotoğraflarını bize gönderin ve uzman ekibimiz incelesin ve size bilgi versin.


WhatsApp Türkçe: +905394865030

WhatsApp Hollandaca: +31634101098

Londra: +44203477350

Istanbul: +905322700272




25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page